Променят цените в договорите ви за доставка на ток?

Дигиталната платформа еlca.bg е удобна възможност да сравнявате обективно всички оферти за доставка на електроенергия, за да изберете и сключите договор с най-подходящия доставчик на ток за Вашия бизнес.

—— ПОДХОД

С обективност и професионализъм, ви помагаме да оптимизирате сметките за ток

Elca.bg работи с публична информация, предоставена от десетките доставчици на електроенергия на свободния пазар. Благодарение на разработените аналитични техники, методики и формули, математически се сравняват стойностите от техните оферти и обективно се извеждат условията от договорите им, за да могат да се съпоставят бързо и лесно.

Осъзнавайки сложността на темата за пазара на електроенергия, ние от elca.bg се стремим да бъдем максимално прозрачни и полезни, като свеждаме на разбираем и достъпен език информацията за динамичните промени в цените и условията, предлагани от търговците на ток. По този начин можем обективно да помогнем за оптимизиране на сметките за електроенергия на потребителите.

—— Професионален опит

Над 15 години в сферата на енергетиката

Екипът на elca.bg е малък, но всеки от нас има над 15 години опит в сферата на енергетиката, маркетинга и дигиталните услуги. С познанията си за пазара считаме, че можем да предоставим консултантски услуги на най-високо ниво.

—— Финансиране

Elca.bg e независима услуга

Elca.bg e независима услуга, която не е обвързана с търговците на електроенергия или разпределителните дружества. Финансира се със собствени средства. Инвеститор в elca.bg е „Витоша Венчър Партнърс - Фонд I“ КД, чиято дейност се изпълнява със съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020.

Партньори

elca.bg съществува, за да ви бъде полезна

Ако искате да спестявате и печелите от договорите си за доставка или изкупуване на електроенергия, попълнете контактите си, за да се свържем с вас и да ви помогнем.