Променят цените в договорите ви за доставка на ток?

Дигиталната платформа еlca.bg е удобна възможност за потребителите да сравнят обективно всички оферти за електроенергия и условия по договорите, за да изберат най-изгодния търговец, който да им доставя ток.

—— ПОДХОД

С обективност и професионализъм, ви помагаме да оптимизирате сметките за ток

Elca.bg работи с публична информация, предоставена от десетките доставчици на електроенергия на свободния пазар. Благодарение на разработените аналитични техники, методики и формули, математически се сравняват стойностите от техните оферти и обективно се извеждат условията от договорите им, за да могат да се съпоставят бързо и лесно.

Осъзнавайки сложността на темата за пазара на електроенергия, ние от elca.bg се стремим да бъдем максимално прозрачни и полезни, като свеждаме на разбираем и достъпен език информацията за динамичните промени в цените и условията, предлагани от търговците на ток. По този начин можем обективно да помогнем за оптимизиране на сметките за електроенергия на потребителите.

—— Професионален опит

Над 15 години в сферата на енергетиката

Екипът на elca.bg е малък, но всеки от нас има над 15 години опит в сферата на енергетиката, маркетинга и дигиталните услуги. С познанията си за пазара считаме, че можем да предоставим консултантски услуги на най-високо ниво.

—— Финансиране

Elca.bg e независима услуга

Elca.bg e независима услуга, която не е обвързана с търговците на електроенергия или разпределителните дружества. Финансира се със собствени средства. Инвеститор в elca.bg е „Витоша Венчър Партнърс - Фонд I“ КД, чиято дейност се изпълнява със съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020.

Партньори

Можем да помогнем на всеки от вас!

Независимо дали имате малък семеен бизнес или управлявате промишлено предприятиe, подхождаме индивидуално към всеки от вас.

Просто попълнете нашата форма за контакт или ни изпратете имейл, за ви помогнем за избора.