Променят цените в договорите ви за доставка на ток?

elca.bg бе отличена със “Звезда за високи постижения в иновациите 2022”

7 декември 2022 г.

elca.bg получи признание и място в клуба на компаниите, отличени с марката “Звезда за високи постижения в иновациите 2022” на тазгодишния Национален форум и конкурс “Иновативно предприятие на годината”.

Организаторите от Фондация “Приложни изследвания и комуникации", АРК Консултинг в партньорство с Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network - България отличиха днес на специално събитие организациите, продуктите, услугите и практиките, реализирали успешно нововъведения на пазара. Сред тях бе и нашата дигитална платформа, създадена да съдейства на бизнесите да се ориентират и възползват от възможностите на свободния пазар на електроенергия и да изберат доставчик. На платформата е събрана на едно място цялата необходима информация за сравняване на оферти, като работим с всички търговци на ток, с цел оптимизиране на разходи и ефективна смяна на доставчици, на основата на собствен алгоритъм. Клиенти на Елка.бг са потребители от стопанския и обществения сектор, включително болници, училища и детски градини. Постиженията и потенциалът на проекта бяха оценени от журито на конкурса и elca.bg бе сред финалистите на осемнадесетото издание на форума.

В конкурса “Иновативно предприятие на годината” участваха активни компании, които имат успешно разработена и внедрена иновация през последните три години. Класирането се осъществи по 7 категории – пазарно лидерство, качество на живот, социална и зелена иновация, иновация в креативните индустрии, дигитална трансформация и иновативно новостартирало предприятие.elca.bg се класира сред финалистите в категорията иновативно новостартирало предприятие.

Финалистите на конкурса получават експертна и медийна подкрепа за бизнеса си и правото да използват утвърдената марка „Високи постижения в иновациите“ / ’Excellence in Innovation’ на Фондация „Приложни изследвания и комуникации”.

Конкурсът е признат от Европейската комисия за най-добра национална практика за популяризиране на иновативното развитие и традиционно се провежда под егидата на Президента на Р. България.

Благодарим на експертното жури от представители на държавни институции, бизнеса, научната общност, финансови и банкови институции, бизнес клъстери, браншови организации и медиите за гласуваното доверие!

Потърсете оферти за ток

кВтч./мес.

Не знам каква е консумацията