Променят цените в договорите ви за доставка на ток?

elca.bg - финалист във второто издание на конкурса Forbes Innovation Forum & Awards 2022

29 септември 2022

С гордост споделяме факта, че www.elca.bg е финалист в категория Иновативна услуга в конкурса FORBES Innovation Awards 2022. Като уеб платформа за сравнение на цените на електроенергията предлагана на свободния пазар съдействаме на малките и средни бизнеси да изберат най-подходящата за тях оферта от множеството такива предлагани от различните доставчици на електроенергия, подпомагаме клиентите при сключването на договорите и цялостно за справянето с високите сметки за ток.  

Вълнуваме се, че журито на Forbes България и Launchlabs Sofia оценява приноса на elca.bg към дигиталната трансформация на свободния пазар на електроенергия у нас, сложен процес, в който не се отказваме да бъдем водещ участник.

Като финалист в конкурса и участник във Forbes Innovation Forum & Awards 2022, elca.bg има възможност да представи своя иновационен потенциал в полза на бизнеса у нас.

В категория "Иновационна услуга" Elca.bg се конкурира достойно с Agrovar, Дентална клиника д-р Парушева, DS Smith, EUShipments, IrisSolutions, Kitchen59 и MYX.

По време на престижното събитие, организирано от екипа на най-голямата бизнес медия в света - Forbes Innovation Forum & Awards 2022 www.elca.bg бе представена от нашия маркетинг гуру - Райна Серафимова. Сред участващите в събитието лидери на едни от най-иновативните компании в България elca.bg се усещаше съвсем на мястото си. Смисълът на иновациите е да решават проблеми, да улесняват живота на хората и да подобряват работата на бизнесите. Тъкмо това са целите, с които бе създадена нашата платформа и от които се ръководим в ежедневната ни дейност. В нашето динамично ежедневие сме свикнали животът ни да бъде непрекъснато улесняван от иновации, непрекъснато търсим нови и нови продукти и услуги, които да ни подпомагат във всичко, с което се захванем. Искаме всичко да се случва бързо, лесно и удобно. Но за да стигнем до тук пътят е много дълъг. За да бъдат създадени иновациите компаниите трябва да са изградили стабилни, работещи и креативни екипи, правилната бизнес култура. Лидери те и техните помощници трябва да са готови да експериментират и да рискуват дори това да доведе до грешки и даже неуспехи, и най-важното да не се отказват. Иновациите трябва да отговорят на потребностите на клиентите, като отчетат сложността на средата, в която живеем и всички фактори, които предопределят нуждите на клиентите.

Благодарим на Forbes България и Launchlabs Sofia за възможността да бъдем част от второто издание на FIFA, включително и като финалисти в категория Иновативна услуга.

Потърсете оферта

кВтч./мес.

Не знам каква е консумацията

Посочете оператора, който управлява електроразпределителната мрежа на територията на Вашия обект.