Променят цените в договорите ви за доставка на ток?

elca.bg е номинирана за участие в Emerging Europe Awards 2023

Дигиталната платформа elca.bg бе номинирана от Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции за участие в престижното международно състезание Emerging Europe Awards 2023, чиято цел е да отличи изключителните инициативи за растеж в Централна и Източна Европа и прогресивната работа на организации и лица, допринесли за успеха, сътрудничеството и сигурността в региона.

Номинацията на elca.bg е в категорията за успешни проекти, намаляващи социалните и икономически разходи за енергиен преход и допринасящи за генериране на чиста енергия, енергийна сигурност и регионално сътрудничество – „Инициатива за зелена енергия“. Миналата година тази категория донесе второ място за пилотния проект на Столична община за производство на зелена енергия и умни комунални услуги в обществени сгради.

Награди се дават в общо 21 категории, а победителите в тях се определят от международно експертно жури и обществени гласове. Обявяват се на специална церемония, която тази година ще се състои на 9 юни в Брюксел.

Програмата The Future of Emerging Europe Awards подкрепя социалното, икономическо и демократично развитие в 23 държави: Азербайджан, Албания, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, България, Грузия, Естония, Косово, Латвия, Литва, Молдова, Полша, Румъния, Северна Македония, Словакия, Словения, Сърбия, Украйна, Унгария, Хърватия, Черна гора и Чехия.

Надяваме се както elca.bg, така и други български компании и инициативи да бъдат отличени в настоящото шесто издание на Emerging Europe Awards 2023.

Ето какви бяха участията и постиженията на elca.bg в конкурси за иновации и стартъп компании през 2022 г.

12.2022

elca.bg бе отличена със “Звезда за високи постижения в иновациите 2022”

09.2022

elca.bg - финалист във второто издание на конкурса Forbes Innovation Awards 2022